• 1 rýžová smetana + dolít vodou / nebo necelý 1 l rostlinného mléka
• 2 lžíce ryžové mouky
• 1 lžíce chlorelly v prášku nebo rozdrtit cca 25 tabletek
+ nastouhaná niva a medvědí česnek na ozdobu (nemusí být)
V hrnci osmažte nadrobno nakrájenou cibuli do sklovata. Přidejte špenát, osolte a duste do úplného rozmražení.
Pak přidejte smetanu a vodu (nebo rýžové mléko) a chvilku povařte.
Přidejte rýžovou mouku rozmíchanou ve studené vodě a rozmíchejte. Vařte za stálého míchání do zhoustnutí.
Dosolte a na závěr přidejte prolisovaný česnek a od stavte z plotýnky a nechte zchladnout.
Před servírováním do špenátu vmíchejte chlorellu a dobře rozmíchejte, aby tam nebyly hrudky.
Palačinky:
– 4 vejce
– 1 čajová lžička soli
– 0,5 kg mouky (celozrnná špaldová, pohanková, rýžová)
– voda
+ tuk na smažení
Všechny suroviny smíchejte a metličkou vmíchejte hladké řídké těsto. Naběračkou nalejte na vymazanou a rozpálenou pánev. Rozlejte po pánvi a osmažte dozlatova na mírném plameni z obou stran.
Na palačinky rozetřete špenát, ozdobte podle chuti a můžete si pochutnávat!
Jsem máma 3 dětí na mateřské, kreativní improvizátorka v oblasti vaření. Díky změně stravování jsem dokázala vyřešit svůj celoživotní boj s atopickým exémem u sebe i svých dětí.
Ukazuji lidem s atopickým exémem a potravinovými intolerancemi cestu k zdravému a hravému zbůsobu stravování, který jim pomůže zlepšit jejich energii a harmonizovat chuťové pohárky i celé tělo a kůži.
Můj příběh si přečtěte zde:Můj příběh si přečtěte zde:>>
Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.
Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání eBooku a dalších newsletterů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu.
Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.