– 1 sáček brusinky GW nebo borůvky GW, podle chuti. (Pokud chceš použít stejně kvalitní produkty, mrkni sem.)
Postup:
Vypeckované švestky dejte do hrnce spolu s vodou, xylitolem a kořením. Přiveďte k varu a vařte 5 až 10 minut, dokud švestky nezměknou a odstavte ze zdroje tepla.
Nechte směs vychladnout (ideálně do druhého dne, aby se chutě dobře propojily), poté vyjměte koření a vše rozmixujte tyčovým mixérem dohladka s práškem brusinky GW. Přimíchejte ušlehanou smetanu a směs dejte do mrazáku a každou hodinu promíchejte – zmrzlina bude tuhá přibližně za 4 hodiny nebo nechte přes noc – konzistence bude trochu tužší, ale když po vyndání z mrazáku necháte zmrzku trochu povolit, tak naberete i pěkné kopečky kulatou zmrzlinovou lžící.
PS: Tato dávka se v pohodě vejde do plastové vaničky od kupované zmrzliny v obchodě.
Jsem máma tří dětí a miluju tvořit v kuchyni. Díky změně stravy jsme se zbavili atopického ekzému a dnes pomáhám dalším najít cestu ke zdraví i svobodě.
Můj příběh si přečtěte zde:Můj příběh si přečtěte zde:>>
Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.
Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání eBooku a dalších newsletterů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu.
Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.