Celer, kořen petržele a cibuli očistěte a nakrájejte na středně velké kousky. V hrnci rozpalte lžíci ghí a zeleninu krátce orestujte.
Česnek oloupejte a 4 stroužky nakrájejte na plátky. Přidejte k zelenině do hrnce a společně ještě chvilku restujte.
Osolte, zalejte vodou a vařte cca 20 minut.
Jakmile je zelenina měkká, přidejte smetanu, zbylé 3 stroužky prolisovaného česneku a cca 5 minut povařte.
Rozmixujte tyčovým mixérem do hladka.
Petrželovou nať omyjte a oddělte lístky od stonků. Lístky pak nakrájejte na drobno.
Chléb nakrájejte na drobné kousky a osmahněte jej na pánvi na 1-2 lžících ghí dozlatova. Nakonec přidejte na kousky nakrájený česnek a jen krátce otestujte spolu s chlebem.
Jsem máma 3 dětí na mateřské, kreativní improvizátorka v oblasti vaření. Díky změně stravování jsem dokázala vyřešit svůj celoživotní boj s atopickým exémem u sebe i svých dětí.
Ukazuji lidem s atopickým exémem a potravinovými intolerancemi cestu k zdravému a hravému zbůsobu stravování, který jim pomůže zlepšit jejich energii a harmonizovat chuťové pohárky i celé tělo a kůži.
Můj příběh si přečtěte zde:Můj příběh si přečtěte zde:>>
Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.
Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání eBooku a dalších newsletterů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu.
Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.